My Worldcon 75 schedule

 (*Asterisks indicate items I'm actually on)

Wednesday Aug 9, 2017

3:00PM Opening Ceremonies   1 hour,  3:00 PM -  4:00 PM | 
Messukeskus, 101a&b
Johanna Sinisalo | John-Henri Holmberg | Nalo Hopkinson | Walter Jon Williams | Claire Wendling | Karen Lord | Ian Stewart

Thursday Aug 10, 2017

*1:00PM Fannish Inquisition   2 hours,  1:00 PM -  3:00 PM | 
Messukeskus, 208Panel 

5:00PM It's in the Bag: One Suitcase, All the Costumes   1 hour,  5:00 PM -  6:00 PM | 
Messukeskus, 216
Mary Robinette Kowal | Sandy

Friday Aug 11, 2017

*10:00AM What to Expect as a Masquerade Participant   1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM | 
Messukeskus, 216
Kevin Roche (Chair, Worldcon 76 in San Jose) | Miki | Janine Wardale | Julie Zetterberg

*1:00PM  Really Weird Science: An Introduction to Quantum Computing   1 hour,  1:00 PM -  2:00 PM | 
Messukeskus, 101c
Kevin Roche (Chair, Worldcon 76 in San Jose)

*4:00PM Creating An Inclusive Cosplay Environment   1 hour,  4:00 PM -  5:00 PM | 
Messukeskus, 205
Sanna Bo Claumarch | Kevin Roche (Chair, Worldcon 76 in San Jose) | Janine Wardale | Mrs Philippa Chapman (Nursing Home)

Saturday Aug 12, 2017

*7:30PM Masquerade   3 hours,  7:30 PM - 10:30 PM | 
Messukeskus, Hall 1
Karen Lord | Ada Palmer | Lauren Schiller | Michael Mellas

Sunday Aug 13, 2017

*5:00PM Closing Ceremonies   1 hour,  5:00 PM -  6:00 PM | 
Messukeskus, 101a&b
Johanna Sinisalo | John-Henri Holmberg | Claire Wendling | Nalo Hopkinson | Walter Jon Williams | Ian Stewart | Karen Lord | Kjell Lindgren (NASA)

Error

default userpic

Your reply will be screened

Your IP address will be recorded 

When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.